Családi nap

Szeptember 21.: Ismét Családi nap

Talán nem bánta meg, aki ezt a Maszat évnyitót választotta  szombati  időtöltés gyanánt. Szép volt az idő, a hely még mindig kedvencünk (ámbár helyenként nagyon szemetes), vidám a hangulat.

10 csapat nevezett a délelőtti akadályversenyre, közöttük kettő a felnőtt korosztályt képviselte. Köszönjük nekik, hogy velünk játszottak!
Az akadályverseny helyezettjei:

I.                    holtversenyben a Rókák és a Sáros hangyák csapata (ez utóbbit sajnos nem tudtuk ott hirdetni, mert elkallódott a menetlevelük)

II.                  Szökkenő szarvas

III.                Sárga gepárdok

Fociban a Barcelona győzött. lehetett még lovagolni, íjászkodni, sorversenyezni. Az egyik akadálynál Koricsánszky Hajni  mesélt a méhekről, amiről feladatsort lehetett kitölteni. Sokan kaptak gyönyörű mézeskalács-méhecskét a tökéletes vagy majdnem  hibátlan megoldásért.

A délutáni számháborúban a Sárga Oroszlánok győzedelmeskedtek. Elég hamar megszerezték –kerülőutakon lopakodva- a Zöld Sárkányok zászlaját, akik főként a támadásra koncentráltak és a „várukat” védtelenül hagyták.

 

Szép nap volt, jól éreztük magunkat! Köszönjük mindenkinek, aki munkájával, részvételével, jókedvével hozzájárult a megvalósításához!

LEAVE A COMMENT