Meghívó taggyűlésre

MEGHÍVÓ

 

            A Maglódi Szabadidősport- és Természetjáró Egyesület (MASZAT) 2013. évi rendes taggyűlését elnöki jogkörömnél fogva 2013. november 29-én 16 órára, az esetleges határozatképtelenség esetére pedig – ugyanezzel a napirendi javaslattal – aznap 17 órára hívom össze az Általános és Vermesy Péter Művészeti Iskola József Attila krt. 33–35. sz. alatti épületébe.

 

            A tervezett napirend:

 

1. Elnöki beszámoló a MASZAT nyilvántartásba vétele óta eltelt időszakban végzett munkáról. (Határozati javaslat: 2013/I./TGY: A taggyűlés az elnöki beszámolót – lásd az 1. sz. mellékletet – egyhangúlag/…:… szavazataránnyal elfogadta.)

2. Titkári beszámoló a MASZAT nyilvántartásba vétele óta eltelt időszakban végzett gazdálkodási tevékenységről. (Határozati javaslat: 2013/II./TGY: A taggyűlés a titkári beszámolót – lásd a 2. sz. mellékletet – egyhangúlag/…:… szavazataránnyal elfogadta.)

3. Titkári költségvetési javaslat 2014-re. (Határozati javaslat: 2013/III./TGY: A taggyűlés a titkár költségvetési javaslatát – lásd a 3. sz. mellékletet – egyhangúlag/…:… szavazataránnyal elfogadta.)

4. Alelnöki előterjesztés az egyesület 2014. évi munkatervéről (Határozati javaslat: 2013/IV./TGY: A taggyűlés a 2014. éves munkatervet – lásd a 4. sz. mellékletet – egyhangúlag/…:… szavazataránnyal elfogadta.)

5. Alelnöki előterjesztés a túrák során a résztvevőktől elvárt szabályokról (Határozati javaslat: 2013/V./TGY: A taggyűlés az egyesület Túraetikai Kódexét – lásd az 5. sz. mellékletet – egyhangúlag/…:… szavazataránnyal elfogadta.)

6. A 2013-ban hozott határozatok elnöki ismertetése, felolvasásuk. (Határozati javaslat: 2013/VI./TGY: A taggyűlés az elnök határozati ismertetését – lásd a Határozatok könyvét – egyhangúlag/…:… szavazataránnyal tudomásul vette.)

 

            Megjelenésedre és aktív taggyűlési munkádra feltétlenül számítok.

 

 

Maglód, 2014. november 13.

 

Patkós Józsefné

elnök

 

 

LEAVE A COMMENT