Teljesítménytúra adatai

Gyorsmérleg a szeptember 6-i teljesítménytúráról és családi napról

Résztvevők száma: 200 körül (Ennyien túráztak. Azok számát, akik csak később jöttek ki a Decathlonhoz, nem tudjuk pontosan.)

 A 12 kilométeres út Maglód legszebb részein haladt, közben  a maglódi állomásnál átbújt egy kicsit az őszi határba is. A résztvevőknek 8 ellenőrzőpontot kellett érinteniük. Aki teljesítette a távot (vagyis mindenki), oklevelet és kitűzőt kapott a Decathlon felajánlásaként. Aki anélkül ment el, hogy ezeket átvette volna, kérjük, hogy jelentkezzen Patkós Kati néni osztályában, ott megkaphatja. A képen az a kitűző látható, amelyik úgy elfogyott, hogy a Maszat archívumába sem maradt belőle egy darab sem.

Kb. 50, többnyire helyesen kitöltött feladatlap érkezett vissza, a Maglód építészeti örökségéből kiválogatott néhány házat is sokan felismerték az út során, de ezek között sok volt a névtelenül beadott megoldás. 

38-an teljesítették 30 perc körüli idővel az utolsó szakaszt, a leggyorsabbak (szám szerint 8-an) 25 perc alatt. Nagy sikere volt a számháborúnak, melynek szabályait  a terepviszonyok miatt kicsit átalakítottuk.  Az első körben a zöldek szerezték meg a győzelmet, de a visszavágón a sárgák valóban visszavágtak és megszerezték az ellenfél zászlaját. A csillámtetoválásokat sorozatban gyártó Árkosi Brigi és Vass Kriszti tanító néniknél  állandóan hosszú sor  kígyózott, és néhány perc alatt  pillangóval, virággal, csillaggal vagy valamelyik mesefigurával felékesítve távozhattak.

Koricsánszky Hajninál finom mézet, sütit lehetett kóstolni és kis ügyességi játékokat kipróbálni.

Sokan vettek részt a Decathlon sportjátékaiban is.

Szép nap volt! Köszönjük minden segítőnek és résztvevőnek, hogy velünk “maszatolt” ezen az iskolakezdést kicsit megvidámító szombaton. 

LEAVE A COMMENT