TARTS VELÜNK TÚRÁINKON ÚTRA FEL! tovább
TÚRA-SZAKOSZTÁLY

FUTÓSZAKOSZTÁLY

SZABADIDŐ-SZAKKOSZTÁLY
TARTS VELÜNK TÚRÁINKON KALANDRA FEL! tovább
TÚRA-SZAKOSZTÁLY

FUTÓSZAKOSZTÁLY

SZABADIDŐ-SZAKKOSZTÁLY
TARTS VELÜNK TÚRÁINKON CSÚCSRA FEL! tovább
TÚRA-SZAKOSZTÁLY

FUTÓSZAKOSZTÁLY

SZABADIDŐ-SZAKKOSZTÁLY

A MASZAT

MAGLÓDI SZABADIDŐ-, TERMÉSZETJÁRÓ ÉS SPORTEGYESÜLET

 

Egyesületünk 2010-ben egy „osztálykirándulással” indult el, majd tevékenységi köre az évek folyamán kibővült számos más, a természetjáráshoz, természetvédelemhez, környezeti ismeretterjesztéshez kapcsolódó gyakorlati elfoglaltsággal. Célunk kulturális és épített értékeink, történelmi múltunk megismertetése, közvetlen és tágabb környezetünk védelme, szépítése. Havonta rendszeresen szervezünk túrákat hazánk változatos tájain és a határainkon túl.

SZAKOSZTÁLY

TUDJ MEG RÓLUK TÖBBET

INSTANT TÚRÁNIK MASZAT MARATON tovább 2019. elején a Gödöllői-dombság Maglód környéki szépségeinek bemutatása céljából átadtunk egy QR-kódos, instant túra útvonalat, melyet gyalogosan, futva, vagy akár kerékpárral is lehet teljesíteni. További információk a túrákról a Maszat Maraton honlapján.

GALÉRIA

KEDVCSINÁLÓ KÉPEK A MASZAT SE ÁLTAL SZERVEZETT PROGRAMOKHOZ

TAGSÁG CSATLAKOZZ HOZZÁNK tovább Várjuk tagjaink közé a közösségért tenni vágyókat, akik a MASZAT SE programjait saját ötleteikkel is színesíthetik!
Ha tetszenek a MASZAT SE programjai, és azonosulni tudsz a céljainkkal, jelentkezz egyesületünkbe. Jelentkezésed tartalmas programokkal fogjuk meghálálni!

TÁMOGATÓINK