Szervezet

Közgyűlési meghívó 2020


KEDVES TAGTÁRS!

A MASZAT SE 2020. július 4-én (szombat) 10:00 órától tartja 2020. évi rendes közgyűlését, melyre ezúton tisztelettel meghívlak. A részleteket a megküldött email tartalmazza.

Határozatképtelenség esetén az Alapszabálynak megfelelően, július 9-én csütörtökön 18:00 órától a vonatkozó email-ben részletezett napirenddel tartjuk meg a közgyűlést.

 

Tájékoztatlak, hogy a MASZAT SE a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a szokásos évi közgyűlését személyes találkozás formájában nem, viszont távszavazásos módszerrel tartja meg.

Kérlek, hogy tekintsd át az email-fiókod, melyben megtalálod a MASZAT SE levelét a közgyűlésről a vonatkozó összes melléklettel együtt. Az email-be beágyazott elérési útvonalon található szavazólapot kérlek, hogy mindenképpen töltsd ki, hiszen azon keresztül tudod érvényesíteni szavazatodat! Amennyiben tag vagy és nem kaptál ilyen témájú e-mailt, kérem, hogy jelezd felénk és megküldjük!

 A szavazásra megszabott határidő utolsó napját 2020. június 30. követő három munkanapon belül – ha valamennyi tag szavazata ezt megelőzően érkezik meg, akkor az utolsó szavazat beérkezésének napjától számított három munkanapon belül – az elnökség megállapítja a szavazás eredményét, és azt további három munkanapon belül a jegyzőkönyv e-mailben történő megküldésével közli a tagokkal.

 

Együttműködésedet előre is köszönöm! Amennyiben kérdésed van, kérem keress minket a szokásos elérhetőségeink valamelyikén!

 

Szép nyarat, jó egészséget kívánok!

 

A MASZAT SE elnökségének nevében, üdvözlettel:

Bota Zoltán

MASZAT SE elnök

Vélemény, hozzászólás?